top of page

Beslag og glassingsutstyr

Glassfabrikken er en totalleverandør til proffmarkedet. Du skal kun behøve en leverandør. Vi har et stort lager med de nødvendige «melk og brød» produktene innen beslag og glassningsutstyr, og vi bestiller gjerne inne beslag etter spesielle ønsker. 

Beslag

Glassfabrikken har beslagsprodukter til glassdusjer,  skyvedører, bolter,slagdører, speilinnfestning, klemfester, støttestag med mer.. For å redusere leveringstiden har vi et stort lager av beslag på fabrikken vår.

Glassfabrikken-beslag-collage.jpg
Glassfabrikken-glassingsutstyr-KER02748.jpg

Glassingsutstyr

Erfaring og kompetanse til å foreslå og lage løsninger tilpasset kundens behov er en av håndverkerens viktigste fortrinn. Vi tilbyr klosser, gummilister, kitt, fugemasse og verktøy som er nødvendig for å få jobben gjort på ønsket måte.

Glassingsutstyr

Sprosser

Våre sprosser kan bygges inn i glasset under isolerglassproduksjonen. En varig sprosseløsning med riktig skyggeeffekt og permanent farge. Velegnet i aluminiumskledde trevinduer og andre fasadesystemer. Du velger hvordan sprossene skal avsluttes, og om du skal ha skrå eller rette avslutninger på sprossene.

Brosjyre, Sprosser

Sprosser

Garderobe

Høy kvalitet, moderne design og med diskré eleganse er TWIN en populær skyvedørløsning.

TWIN-systemet blir laget etter dine ønsker.
Denne løsningen utnytter plassen optimalt. Passer perfekt hjemme og på et kontor. 

 

TWIN- er et ny medlem i familien av aluminumsrammer. Systemet blir karaktisert av høy kvalitet og lang levetid som gir høy grad av stabilitet på dørene. 

Gaderobe

Skyvedører for uterom

Vi leverer skyvedørsystemer for uterom produsert etter mål. AluSoft med avrundet profil og AluSharp med rette kanter. Leveres i natur og hvit, kan lakkeres i RAL-farger. Fås med enkeltglass eller isolerglass. Profilene har ikke brutt kuldebro.

Brosjyre, AluSoft

Skyvedør
Glassfabrikken-glassvegger-1500px.jpg

Innvendige glassvegger

Innvendige skillevegger i glass for hjem, kontor og offentlige bygg. Muligheten til å montere dørkarm frittstående i glasset gir et luftig og åpent inntrykk.
Profilene fås i hvit, natur og sort matt. Sprosser med mål 27x2 kan limes på glass etter montering

Brosjyre, AluRoom

Innvendige glassvegger

Aqua heldekkende dusjhengsle

Aqua-profilen er den velkjente profilserien utviklet av svenske GSAB. Det er et komplett profilsystem som kan brukes til en mengde ulike anvendelighetsområder.

Aqua dusjprofil passer til 6 og 8 mm herdet glass og kan leveres blank, matt og matt sort utførelse.

Finnes i classic og expander utførelse.

AQUA 90 G SORT.jpg
Aqua heldekkende
bottom of page