top of page

Aluminiumsprofiler

Skreddersøm er viktig i vår bransje. Faste glassvegger, slagdører, dusjvegger med mere lages etter kundens mål. Profiler for innfesting og konstruksjon hjelper vi deg med.

Sprosser

Våre sprosser kan bygges inn i glasset under isolerglassproduksjonen. En varig sprosseløsning med riktig skyggeeffekt og permanent farge. Velegnet i aluminiumskledde trevinduer og andre fasadesystemer. Du velger hvordan sprossene skal avsluttes, og om du skal ha skrå eller rette avslutninger på sprossene.

Brosjyre, Sprosser

Sprosser

Garderobe

Høy kvalitet, moderne design og med diskré eleganse er TWIN en populær skyvedørløsning.

TWIN-systemet blir laget etter dine ønsker.
Denne løsningen utnytter plassen optimalt. Passer perfekt hjemme og på et kontor. 

 

TWIN- er et ny medlem i familien av aluminumsrammer. Systemet blir karaktisert av høy kvalitet og lang levetid som gir høy grad av stabilitet på dørene. 

Skyvedører for uterom

Vi leverer skyvedørsystemer for uterom produsert etter mål. AluSoft med avrundet profil og AluSharp med rette kanter. Leveres i natur og hvit, kan lakkeres i RAL-farger. Fås med enkeltglass eller isolerglass. Profilene har ikke brutt kuldebro.

Brosjyre, AluSoft

Garderobe
Skyvedører for uterom

Innvendige glassvegger

Innvendige skillevegger i glass for hjem, kontor og offentlige bygg. Muligheten til å montere dørkarm frittstående i glasset gir et luftig og åpent inntrykk.
Profilene fås i hvit, natur og sort matt. Sprosser med mål 27x2 kan limes på glass etter montering

Brosjyre, AluRoom

Innvendige glassvegger

Aqua heldekkende dusjhengsle

Aqua-profilen er den velkjente profilserien utviklet av svenske GSAB. Det er et komplett profilsystem som kan brukes til en mengde ulike anvendelighetsområder.

Aqua dusjprofil passer til 6 og 8 mm herdet glass og kan leveres blank, matt og matt sort utførelse.

Finnes i classic og expander utførelse.

Aqua heldekkende dusjhengsle
bottom of page